Världens största datorfestival firar 20 års jubileum och NordicHardware tog sig till ett kyligt Jönköping för att tillsammans med drygt 26 000 andra besökare ta sig in i värmen på Dreamhack Winter 2014. Med videokameran i högsta hugg möttes vi av allt från imponerande Cosplay-kostymer till frenetiska E-sportmatcher och galna datorsystem.

Med 26 672 besökare blev Dreamhack Winter 2014 det största och mest välbesökta LAN:et i Dreamhacks 20-åriga historia. Även antalet samtidigt uppkopplade enheter var fler än någonsin där toppnoteringen landade på hissnande 22 483 uppkopplade enheter. Antalet besökare som tog med sig sin egen dator uppgick till 9 276 personer och Dreamhack Winter 2014 var helt klart ett lyckat event sett till siffror.

Dreamhack och datorfestivaler är samtidigt långt mycket mer än bara siffror på ett papper och även om det var rekordmånga besökare på plats i Elmias hallar under veckan som gick var det många som inte hade möjlighet att ta sig dit.

NordicHardware passade på att ladda videokameran och gav sig ut på jakt efter lite äkta LAN-känsla och lyckades fånga allt från hektiska E-sportmatcher och häftiga datorbygge till finurliga datorentusiaster. För er som inte själva kunde ta er till Dreamhack Winter 2014 presenterar vi vår DHW14 Aftermovie med ett axplock av upplevelser från världens största LAN.

Missa inte våra tidigare videoreportage från Dreamhack Winter 2014!

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid