Ace of Sweden

Ace of Sweden satsade stort på Dreamhack och hade ett brett sortiment av deras nuvarande och några kommande produkter. De hade även två kompakta system något extremt retro där man kunde tävla och vinna massvis med priser.

ACE_1

Två system där ACE stod för kringutrustning, tillbehör och chassi.

ACE_2

ACE_3

ECCO250 är idag företagets stolthet, chassit är mindre än vad man tror när man står bredvid det. Det är gjort för att få plats med 6 st 3.5″ hårddiskar, har 2 st 5.25″-platser, ljuddämpning, men framförallt finns plats för alla grafikkort på marknaden även monster som HD 6990 och GTX 590.

ACE_4

ACE_5

ACE_6

ACE tangentbord är först och främst små och tunna där trådlöst står i fokus med C5 och C7. Man passade även på att berätta att tangentborden är tillverkade av samma företag som gör tangentborden åt ASUS gaming-serie bärbara.

ACE_7

ACE_8

EDGE SX700 släpps i höst med en prislapp på runt 700-800 kr och ska vara kompatibel med allt från datorer till Xbox 360, Playstation 3 och mobiltelefoner med Google Android och Apple iOS. På plats testade vi med en äldre Symbian-baserad lur och hörlurar plus mikrofon fungerade utan problem.

ACE_9

EDGE SX300 blir ett billigare headset i deras sortiment.

ACE_10

EDGE3200 och EDGE3200 T2 är företagets flaggskepp bland gaming-möss och man planerar att ha kvar dessa länge på marknaden.

ACE_11

ACE_12

TX28 är en trådlös mus för bärbara datorer som använder sig av Bluetooth 3.0 standarden. Det speciella med musen är att den kommer med Magic Stream som är samma teknik som Microsoft Bluetrack vilket gör att den borde fungera på i princip alla typer av underlag.

ACE_13

ACE_14

En gammal goding Space Invaders hade man med sig där man fick tävla om många priser. I slutet av Dreamhack skulle man ge bort två kompletta system till den som kom på första och andra plats, detta i ett samarbete mellan ACE och Komplett.

ACE_15

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Jacob HugossonPOEViking1962 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Tord Nilsson
Medlem
Tord Nilsson

Bildkvaliteten var blandad såg jag en del var lite väl suddiga, var det när du fått i dig lite för mycket :D. Personligen skulle jag inte sätta en fot på såna där LAN. Har hört att folk snor saker från andra användare. Har du inte blandat ihop bilderna lite Jacob? När jag klickar på en bild som ska förstoras så kommer det upp en annan bild istället. Kolla de två sista bilderna så får du se

POE
Medlem
POE

urk, blir irriterad när jag ser överpriserna på allt i kiosken