Samsung

Samsung fanns på plats med ett lite mindre bås, men var en av få tillverkare som faktiskt hade representanter på plats.

SAMSUNG_1

Fyra datorer, och det var bara att ta för sig om man ville sätta sig en stund.

SAMSUNG_2

En 3D-TV från Samsung och faktiskt den bästa vi testat på länge. Samsung Smart TV erbjuder dig att göra flera saker så som att gå in på Facebook, se på film via YouTube – eller göra samma saker som med en dator i många fall?

SAMSUNG_3

Vi fick syn på en ovanligt tunn surfplatta, och precis som vi gissade var det den nya Galaxy Tab 10.1 som man hade framme. Första upplevelsen med Android 3.0 och det märks verkligen att det är utvecklat med surfplattan i fokus.

SAMSUNG_4

Man kunde inte riktigt svara på om det var ett retail-exemplar på grund av den vita baksidan, men Samsung försäkrade oss om att det är den svarta som gäller.

SAMSUNG_5

Samsung Galaxy Tab 10.1 kommer med NVIDIA Tegra 2, som har en något processor än den vi ser i deras smartphone Galaxy S II vi recenserat. Anledningen till att man valde Tegra 2 var enligt Samsung just för grafikdelen då Samsung ser spel som en av de mest vitala delarna i surfplattor.

Som vår grundliga genomgång av Galaxy S II redovisade är faktiskt Tegra 2 en överlag svagare krets än Exynos 4210. Men troligtvis handlar det mycket om NVIDIA-kretsens optimering för Android 3.0. Vi väntar för övrigt i skrivande stund på ett testexemplar av Samsungs nya rekordtunna surfplatta så håll ögonen öppna.

Subscribe
Notifiera vid
3 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Viking1962
Viking1962
12 Årtal sedan

Bildkvaliteten var blandad såg jag en del var lite väl suddiga, var det när du fått i dig lite för mycket :D. Personligen skulle jag inte sätta en fot på såna där LAN. Har hört att folk snor saker från andra användare. Har du inte blandat ihop bilderna lite Jacob? När jag klickar på en bild som ska förstoras så kommer det upp en annan bild istället. Kolla de två sista bilderna så får du se

POE
POE
12 Årtal sedan

urk, blir irriterad när jag ser överpriserna på allt i kiosken