Nordichardware Logo


En rundtur på Webhallen i Linköping

Linkoping_1  REPORTAGE   Det var lite mer än en vecka sedan Webhallen slog upp portarna i Linköping och igår fick de tid att ta emot oss på en rundtur, med massor snack kring butiken och Webhallen som företag. Under besöket fick vi chansen att gå runt på deras lager och ställa lite frågor om den nya butiken och framtida satsningar från Webhallen.

Vi är återigen tillbaka utanför Webhallen, den här gången runt öppning utan den gigantiskt långa kö vi hade sist. Vi är på väg in och ska träffa Peter som vart med sedan öppningsdagen och ska tillbaka till sin ordinarie arbetsplas i Webhallen, Stockholm.

Linkoping_2

Utsidan har inte ändrat sig sedan vårat tidigare besök på Webhallen utan vi fortsätter på en gång att gå in i butiken.

Linkoping_3

Här är återigen skärmarna som visar upp erbjudanden eller specifika produkter, den här gången ACE EDGE 3200 med alla dess utmärkelser.

Linkoping_4

Webhallen har ett stort fokus på spel både till PC och konsol därav de två Xbox 360 systemen uppsatta i butiken där man kan ställa sig och prova på konsolen eller helt enkelt vänta till det blir din tur i kassan.

Linkoping_5

Soffpotatisarna är icke bortglömda, är det komfort du är ute efter erbjuds även detta.

Linkoping_6

Webhallen har inga butikshyllor där man kan ställa sig och klämma, vrida och vända eller alltsammans. När vi frågade om uppläget sa man att tanken är att ställa fokus på kunden, så när man väl kommer fram till kassan är det kunden som står i fokus för den i kassan och ingen annan. Man får tycka vad man vill men det är definitivt ett bättre alternativ än att behöva jaga runt efter ett stressigt butiksbiträde. Datorerna här kan man surfa på medan man väntar eller helt enkelt använda dem för att leta runt i Webhallens sortiment.

Linkoping_7

LG montern finns kvar med samma IPS+LED skärm och en stilrun dator.

Linkoping_8

Nytt från sist är att man satt upp PlayStation 3 i butiken. Inredningen i butiken är lite väl tom fortfarande men detta beror på en leveransförsening till Webhallen, Linköping, Man hoppas kunna gå upp lite mer smickrande inredning under veckan som kommer.

Linkoping_9

Nu kommer vi till nästa avdelning vilket är bakom disken. På golvet står flera PlayStation 3 uppradade...

Linkoping_10

...med ett par till högst upp på hyllan bredvid tillsammans med Xbox 360 och Wii.

Linkoping_11

Ännu mer PlayStation 3 och massor med spel, kontroller och även storsuccén Kinect till Xbox 360.

Linkoping_13

Linkoping_12

Högtalar-system, hörlurar, surfplattor, hårddiskar, SSD:er, kringutrustning, moderkort, grafikkort och massor annat.

Linkoping_14

En relativt ny satsning på Webhallen ska vara deras utbud av snacks och läsk något som har gått överraskande bra. Man satsar på import av diverse snacks och dricka som inte längre säljs genom de vanliga distributörerna i Sverige för att stå ut från mängden. Tanken är att du kan köpa sånt i Webhallen som man inte får tag på i vanliga butiker.

Sida 1 av 3

Skriv en kommentar


FORM_CAPTCHA
Byt kod

Våra köprekommendationer

Undersökning

Vad har du för internetanslutning hemma?Resultat
RSS Feed