Google Nexus 7 blev snabbt en succé på marknaden för surfplattor men de tillgängliga modellerna med 8 och 16 gigabyte internminne passade inte alla. Nu listas en variant med 32 gigabyte minne och en Invisishield för Samsung Nexus 2 – en ny Google Nexus-lur?

En listning hos Carphone Warhouse visar upp två intressant produkter i systemet. Det har spekulerats vilt kring en Nexus 7 med allt från 3G-stöd, flera färgalternativ och mer lagringsminne. Förutsatt att listningen stämmer så ska en ny Nexus 7 32 GB vara på ingång och precis som namnet avslöjar med 32 gigabyte minne. Det är inget substitut till avsaknaden av minneskortsläsare men 32 gigabyte borde i alla fall passa fler konsumenter än 16 gigabytes-modellen som precis börjat säljas i Sverige.

Låter en Nexus 7 med 32 gigabytes lagringsutrymme lockande?

Priset för en Nexus 7 32 GB skulle med största sannolikhet ligga på 299 dollar med tanke på att Nexus 7 16 GB och 8 GB kostar 249 respektive 199 dollar. Då Nexus 17 16 gigabyte kommer säljas i Sverige för 2 299 kronor uppskattar vi det svenska priset till 2 699 eller 2 799 kronor, förutsatt att modellen med högre kapaciteten blir verklighet.

Det listas även ett skärmskydd ”Invisishield for Samsung Nexus 2”. Exakt vad Samsung Nexus 2 är går att diskutera. Medan vissa uppgifter säger att det är en mindre uppdatering av dagens Google Galaxy Nexus talar andra för att det är en ny modell med operativsystemet Android 4.2. Vi bör kunna vänta oss fler uppgifter om både Nexus 7 32 GB och Samsung Nexus 2 inom de kommande veckorna.

Källa: Trustedreviews


Relaterade artiklar:

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
silenz Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Silenz
Medlem
Silenz