Small preview image

SonyEricsson har onekligen gjort en massiv lansering i veckan då man släppt hela fem nya mobiltelefoner på marknaden. De nya modellerna väntas dyka upp på marknaden under tredje kvartalet 2006 och inte helt oväntat är två av de nya modellerna lanserade inom den populära Walkman-familjen. W850 Walkman är den första mobilen från SonyEricsson med utdragbar knappsats, en design tillverkare som bland annat Samsung annars använder sig flitigt av. W850 är en 3G-telefon som använder sig av en 2.0 tums display med 240×320 pixlars upplösning och 262k färger. Telefonen levereras med ett 1GB Memory Stick Duo Pro och har även en intressant funktion kallad TrackID som kan användas för att identifiera en låts namn och artits genom en onlinebaserad databas.



W850 har en 2Mpixel digital kamera och kommer lanseras i två färger, Precious Black och Golden White. SE M608c som också syns här nedan är en kinesisk version av M600-modellen som tidigare lanserats på europiska marknaden. M608c har en touch screen som kan läsa av kinesiska tecken och är något av en smart phone.



SonyEricsson W850    –    SonyEricsson M608c


Man har även lanserat två vikbara modeller, där Z710 är en kameratelefon med 2Mpixel kamera och stöd för EDGE. Telefonen finns i två färger, Twilight Black och Metallic Sand. Z710 ses som en efterträfade till den populära T610.
W710 är den andra Walkman-telefonen man lanserar och det är den första i Walkman-familjen som fokuserar på sportintresserade konsumenter. Telefonen har allt från hastighetsmätare, stegräknare, tidtagarur till en 2Mpixel kamera och ett 512MB minneskort.



SonyEricsson Z710    –    SonyEricsson W710


Sist och faktiskt även minst är det Z550 som är något av en budgetmodell med en 1.3Mpixel kamera och design i borstad aluminium.



SonyEricsson Z550


Priser för SonyEricssons nya mobiltelefoner är ännu inte fastställda. Mer information om de nya modellerna går att hitta på SonyEricssons hemsida.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid