Small preview image


Med en dryg vecka kvar av årets mästerskap börjar de flesta komma tillbaka i gängorna efter både jul och nyårsfirande. Tidigare i veckan kunde vi dela ut våra spurtpriser till tre lyckliga tävlingsledare och på en snöplig andraplats i kategorin Classic låg då Peter ”MrVoodoo” Blom. Efter spurtpriserna bytte Peter klass till Procentuell Överklockning där hans Celeron E1200 blir först ut att pressas med lite mer extremare kylmetoder.



Med hjälp av en kompressorkylare från tillverkaren Asetek är det dags för en mjukstart inför en väntande leverans av flytande kväve och till vårt nöje kommer Peter även att göra sin första livesändning under dagen som ni kan följa här nedan. Vi har även varit på plats hemma hos Peter under dagen för att följa förberedelserna inför överklockningssessionen och tidiga tester har visat potential för att nå en bättre placering än den 4:e plats som han har i dagsläget.


Som grädde på moset kommer detta bli mästerskapets första utomhussändning då Peter bestämt sig för att hiva ut kompressorsystemet på loftgången vilket borde bli en intressant syn för både liveföljare och hans grannar. Peters liveöverklockningen går att följa här nedan.


Peter ”MrVoodoo” Blom – Procentuell Överklockning





:: SMPC2009 startar – 210 000 kronor i potten
:: Ta mig direkt till tävlingssidan och prisbordet!

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments