Medan Samsung hade en del intressant saker att visa upp, var den största överraskningen en kamera, med Android 4.1 Jelly Bean. Nu har vi tagit oss en närmare titt på kameran, det ser ut som att Samsung gjort ett bra jobb med både gränssnitt och inställningsmöjligheterna.


Samsung överraskade minst sagt med deras Galaxy Camera, som är en kamera med Android. Det är en 16 megapixel-kamera med 21x zoom och optiskt bildstabilisator. Kameran kommer med en 4,8-tumsskärm med 1 280 x 720-upplösning och drivs av det senaste operativsystemet Android 4.1 Jelly Bean. Gränssnittet är självklart anpassat för just en kamera och med inbyggt stöd för 3G/4G/LTE är tanken att man snabbt ska kunna ladda upp sina bilder på sociala nätverk, din molnlagring, mail eller dylikt.

Vi vet ännu inte när kameran blir tillgänglig, men riktpriset i Sverige ska enligt Samsung ligga på 5 000 kronor.


Relaterad artikel:

8
Leave a Reply

Please Login to comment
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
AmiDoncMartin LMarquzzPapas Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Dick Papazian
Medlem

Tycker faktiskt den här ser extremt intressant ut. Är dock lite orolig för batteritiden, framför allt om man vill ha den uppkopplad mot nätet hela tiden.

AmiDonc
Medlem
AmiDonc

1:20 = Rätt så rediga grejor där…hahaha, Kameran borde kallas Galaxy Holmes.. 🙂

AmiDonc
Medlem
AmiDonc

Det här är något som NH borde testa riktigt hårt, väldigt intresserad av video funktionen samt hur LCD’n är i sol ljus…

Medlem
Valentin Bockarovski

Undrar hur länge det dröjer innan någon knopar ihop så man kan köra telefon över bluetooth 🙂

AmiDonc
Medlem
AmiDonc

[quote name=”tinywiz”]Undrar hur länge det dröjer innan någon knopar ihop så man kan köra telefon över bluetooth :)[/quote] Borde ju fungera utmärkt med skype o viber.Den har ju typ allt som en smartphone, så fattas typ bara att installera en telefon app med provider filer i system app folder. Krävs då att man rootar den, som inte kommer vara så svårt…Men frågan är vad speaker samt microphone sitter på luren… Tror folk på XDA kommer älska denna att vara först att få den fungera som en telefon. Kommer nog inte dröja länge innan de inplanterat nödvändiga filer o configs att… Läs hela »

Marquzz
Medlem
Marquzz

Väldigt intressant! Om de nu skulle kunna göra en något mer slimmad variant med telefonfunktion så skulle jag vara såld!

Ser dock ut som om den är lite svår att hålla, kanske lite mer fingeryta…

Martin L
Medlem

Utmärkt idé! Har funderat över varför inte kameratillverkare gjort det här tidigare. Inbyggd wifi och GPS känns som väldigt trevliga saker för en kamera, något jag saknar i min systemkamera.

Nu återstår det att se om nikon et al hänger på trenden i tid eller om dom håller sig kvar vid sina egna lösningar.

AmiDonc
Medlem
AmiDonc

Vore kul om NH kunde passa på och titta lite närmare på dessa tillbehör till Galaxy Camera. Kanske bara är kosmetika på bilden nedan.

Bild
comment image