Nu är det dags att avslöja de sista vinnarna i NordicHardwares julkalender 2016! Hjärtligt tack till alla som har deltagit och julrimmat som aldrig förr!

Nu har julen kommit och gått. Vi på NordicHardwares redaktion har haft en ypperlig jul, mycket tack vare våra läsare.

Men nu är det dags att se framåt mot 2017, det är mässor som ska täckas, produkter som ska testas och nyheter som ska rapporteras. Men först ska vi utse de sista vinnarna i 2016 års julkalender!

Lucka 20 – be quiet! Silent Loop 240mm + goodies
Vinnare: Pia

Utan denna blir det lätt, alldeles på tok för hett, och om du spelar hela natten, blir det varmt som katten. I denna klapp från mej, får du en cool och praktisk grej!

Lucka 21 – Gigabyte XP1200M
Vinnare: Jonathan

I julklapp får du en makalös makapär Som är mycket populär och helmodulär Effektiv är den så det förslår Certifieringen det högsta som går Med denna i burken kan du ta det kallt Stoppa in hur mycket du vill, den driver allt

Lucka 23 – Blue Microphones Lola Black + Yeti Blackout Bundle
Vinnare: Niklas

Dina gamla lurar har det inte lätt, ljudet kommer inte längre till sin fulla rätt. I lurarna det bara sprakar och smäller, och du på det dåliga ljudet gnäller. Här får du därför en nyare och bättre variant, så ditt ljud kan gå från brusigt till briljant.

Lucka 24 – Huawei Mate 9 Pro + Headset/Klocka
Vinnare: Robert

När folk köper lurar, de inte länge klurar Går väl direkt på iPhone eller Samsung Glömmer helt en av våra bästa lurar En nybliven härskare, vår Android-kung När du laddat mobilen 3 gånger på en dag Gott om kräm från första laddningen har jag Snillrikt gränssnitt kallas EMUI Prova detta och överraskad bli Fullt med finesser – inga petitesser Listan fortsätter med saker som står ut Dubbla SIM-kort och CPU med krut Svartaste svärtan har denna skärm Kristallklar bild och riktigt färm

Än en gång tackar vi hjärtligt alla som har varit med och deltagit. Utan er läsare skulle inget av detta vara möjligt! Vi hoppas att våra vinnare/mästerrimmare får mycket glädje ur sina priser. Vi vill också passa på att, lite i efterhand, än en gång önska er alla en riktigt god jul och ett fantastiskt nytt år.

OBS. Vinnare kommer att kontaktas via email. Om du är en vinnare som ännu inte fått något mail hör gärna av dig på redaktionen(@)nordichardware.se.

Subscribe
Notifiera vid
3 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
celina ask
celina ask
7 Årtal sedan

Bra jobbat allihopa! Men vem vann lucka 19?

zpnk
zpnk
7 Årtal sedan

Gratulationer till vinnarna 🙂