Naga är en av Razers mest populära spelmöss och har uppdaterats flera gånger sedan originalet lanserades 2009. Nu nylanseras musen i form av Naga Epic Chroma, en trådlös variant som likt andra produkter ur Chroma-familjen utrustats med programmerbar RGB-belysning.

I år har Razer redan släppt en uppdaterad variant av sin populära MMO-mus Naga i form av Naga 2014 Edition, men nu ser tillverkaren även över den trådlösa varianten av samma mus. Naga Epic Chroma har utannonserats och bygger vidare på samma grundfinesser som sin föregångare, men med vissa väl valda uppgraderingar.

RzrNagaEpicChroma_03

Precis som Vanliga Naga och Naga Epic så är flaggskeppsfunktionen för Naga Epic Chroma de tolv programmerbara knapparna på sidan, lämpade för att exempelvis knyta attacker och andra finesser i MMO- eller MOBA-spel. Musen är trådlös och har en uppdateringsfrekvens på 1 gigahertz samt en sensor på upp till 8 200 pixlar per tum.

Musen har utrustats med samma typ av RGB-belysning som andra produkter ur Chroma-sortimentet. Det innebär att belysningen vid tumknapparna och scrollhjulet kan programmeras i 16,8 miljoner färger via Razers mjukvara eller via ett utvecklarkit som kan användas för att lägga in ljuseffekter baserade på händelser i specifika spel.

Razer Naga Epic Chroma lanseras i november och får ett rekommenderat pris på 129,99 euro, så räkna med ett svenskt pris omkring 1 200 – 1 300 kronor inklusive moms.


Relaterade artiklar

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid