Steelseries laddar från tårna och lanserar inte mindre än fyra nya gamingheadset i nästa generations Siberia-familj. Bland de fyra nya modellerna hittar vi allt från nya element, bättre kompabilitet med olika enheter men även uppgraderade ljudkort och komfort för flera av modellerna som kostar från 600 till 2 000 kronor.

Steelseries vill skapa en heltäckande familj av gamingheadsets och introducerar fyra olika modeller i sin nya Siberia-familj där man med väl avvägda prislappar hoppas fånga gamers oavsett budgetklass.

Steelseries Siberia Elite Prism är nya flaggskeppet som med en heltäckande design kommer med uppgraderat ljudkort, smidigare mikrofon och bättre vaddering för öronmuffarna. Vi hittar fortfarande stöd för virtuellt 7.1-ljud, konfigureringsbara ljuseffekter och ett utbytbart kabelsystem för kompabilitet med allt från datorer till spelkonsoler och mobila produkter.
Siberia Elite Prism får en prislapp på 1 999 kronor inklusive moms.

Steelseries Siberia v3 Prism är en ny modell som siktar på att få dig som gamer att sticka ut från mängden. De meshförsedda öronkåporna kommer med justerbar ledbelysning i 16,8 miljoner färgnyanser och ska med nya element och en brusreducerande mikrofon ge bra ljudkvalité både ut och in. Andra funktioner är molnlagrade ljudprofiler samt möjlighet att aktivera olika ljuseffekter för applikationer och händelser.
Siberia v3 Prism får en prislapp på 1 299 kronor inklusive moms.

Steelseries Siberia v3 bygger vidare på tillverkarens mest klassiska gamingheadset och ska nu blivit uppgraderad på flera viktiga punkter. Steelseries har byggt in nya element för bättre ljud och jkraftfull basåtergivning samtidigt som kåporna kommer med brusreducerande minnesskum och bättre ljudisolering än tidigare. Även här får man en kabel som lätt kan anslutas till flera olika enheter som surfplattor, datorer och spelkonsoler. Siberia v3 kommer att säljas i svart eller vit design med en prislapp på 899 kronor.

Steelseries Siberia RAW Prism är instegsmodellen som är helt ny för Siberia-familjen och ska vara en mer budgetbetonad modell med lätt och komfortabel design. Även denna modell kommer med konfigureringsbara ljuseffekter med upp till 16,8 miljoner färgnyanser samt möjligheten att spara och lagra olika ljudprofiler för spel och applikationer. Headsetet kommer med en integrerad mikrofon och kopplas genom USB till antingen en PC, Mac eller kompatibel spelkonsol.
Siberia Raw Prism får en prislapp på 599 kronor inklusive moms.

Steelseries nya headset ska finnas på marknaden inom kort. Vill ni läsa och lära er mer om headsets kan vi rekommendera er att kika in i Svenska headsetguiden där ni även hittar köprekommendationer och utmärkelser för de mest populära modellerna på marknaden idag.

 


Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid