Small preview image

NVIDIA har redan lanserat ett flertal grafikkretsar i sin GeForce 7-familj där GeForce 7900 och 7600-serierna är de senaste. Nu verkar det dock vara ett flertal nya kretsar på väg om vi ska tro de uppgifter NGOHQ tagit del av. Det är en anonym källa som påstår att NVIDIA har fyra nya GeForce 7-baserade grafikkretsar på gång, varav en i högprestandaserien 7900.


GeForce 7900 GS heter detta kort och stämmer överrens med tidigare lanseringar från NVIDIA då det kommer ge något sämre prestanda än 7900GT. Några detaljerade specifikationer eller information om en eventuell AGP-version finns dock inte ännu.GeForce 7600 GTX är även det ett nytt kort som med tanke på namnet borde bli en spetsad version av GeForce 7600 GT.


GeForce 7600 LE är av allt att döma en ny instegsmodell i 7600-serien och lär gå att hitta till konkurrenskraftiga priser.


GeForce 7300 GT är det fjärde och enda säkra kortet i samlingen. Flera sajter har redan rapporterat om denna krets som väntas använda sigav 8 pixel pipelines och kommer konkurrera med bland annat ATIs budgetserie Radeon X1300.


Dessa uppgifter är inofficiella och ska således tas med en nypa salt men skulle de stämma kommer NVIDIA onekligen utöka sitt sortiment märkbart inom en snar framtid.

DELA
Föregående artikelHynix, Intel och Sony skapar NAND flash grupp
Nästa artikelATI HDMI video card on the way
Profilbild på Anton Karmehed
En glad teknik- och träningsnörd som efter 15 år på NHW fortfarande älskar vacker grafik och häftiga grafikkort. Varvar idag sin roll som chefredaktör med en och annan handstand samt vidhåller övertygelsen att du aldrig kan få för stor bild!

Skriv en kommentar

Var först med att kommentera!

Notifiera vid
avatar

wpDiscuz