Alphacool Eisplateau är något på pappret så osexigt som en antistatmatta, men Eisplateau står ut från mängden inte bara sett till sitt namn. Antistatmattan är utvecklad specifikt för entusiaster och de som jobbar mycket med vattenkylning då hela matten är fylld med nyttig information och ritningar över olika vattenkylningskomponenter.

Alphacool Eisplateau är inte bara rymlig med sina 1 200 x 600 millimeter den är även något av ett uppslagsverk för datorentusiaster. Mattans textilöverdrag är nämligen en ritning över olika vattenkylningskomponenter, nätaggregatskablar, fläktstorlekar och allehanda nyttig information. Produkterna på mattan är presenterade i 1:1 skala och med andra ord kan du lägga din slangkoppling mot ritningarna på mattan för att se vilken storlek det är du använder.

Längst ner över mattan har Alphacool även lagt in ett långt måttband så att datorbyggare kan mäta sina olika produkter utan extra hjälpmedel. Textilytan ska även lämpa sig väl som musmatta enligt tillverkaren.

Alphacool Eisplateau

  • Dimensioner: 1200 x 600 x 4mm
  • Vikt: 1,785 kg
  • Material: Gummi med tryckttextil

Alphacool Eisplateau mäter 4 millimeter i profil och väger drygt 1,7 kilo när den bereder sig ut över skrivbordet. Antistatmattan skeppas med ett tillhörande handledsband samt en kabel med alligatorklämma. Prislappen ligger på drygt 500 kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Subscribe
Notifiera vid
3 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
S0urcerr0R
S0urcerr0R
8 Årtal sedan

Helt i min smak! Nästan så man får bånge när man ser den där!
Känns som att konstruktören gjort en resa tillbaka till när folk tog sina intressen på allvar. Nu för tiden är det annars mest bara skoj och lek som går hem i stugorna.
Minns att jag beklagade mej över just detta nyligen, så riktigt kul att se att det fortfarande finns seriösa tillverkare där ute med respekt för funktionalitet över utseende.

freeAppz
freeAppz
8 Årtal sedan

[quote name=”S0urcerr0R”]Helt i min smak! Nästan så man får bånge när man ser den där!
Känns som att konstruktören gjort en resa tillbaka till när folk tog sina intressen på allvar. Nu för tiden är det annars mest bara skoj och lek som går hem i stugorna.
Minns att jag beklagade mej över just detta nyligen, så riktigt kul att se att det fortfarande finns seriösa tillverkare där ute med respekt för funktionalitet över utseende.[/quote]

😆 ”bånge”
Helt klart värt 500:-

Marquzz
Marquzz
8 Årtal sedan

Helt värdelös. En sån där matta ska vara enfärgad och ljus så man inte tappar bort saker. Det är inte helt slumpmässigt att de oftast är oranga.

Tänk er att lägga små svarta skruva på den där???