Small preview image

Google Chrome har inte direkt tagit webbläsarmarknaden med storm, i alla fall inte om vi tar i beaktning att Google mer eller mindre dominerar Internet med sin populära sökmotor. Men sedan man lanserade sin första webbläsare för runt 100 dagar sedan har man trots allt kunnat registrera över 10 miljoner aktiva användare världen över. För de som använt Chrome är det ingen nyhet att Google uppdaterat webbläsaren ganska flitigt och nu när det är dags för den femtonde stora uppdateringen tar man ännu ett stort steg, Chrome har växt ur sitt betastadie och räknas nu som en fullutvecklad applikation.



Att Chrome nu inte mera räknas som en betawebbläsare betyder att Google nått sina mål för prestanda och stabilitet, men samtidigt menar man att detta bara är en försmak av vad som komma skall.



We are working to add some common browser features such as form autofill and RSS support in the near future. We are also developing an extensions platform along with support for Mac and Linux.


Specifikt stödet för tillägg (extensions) är något som många eftersökt och är en av Firefox absolut största tillgångar. För dem som vill prova på Google Chrome eller bara ladda ner den senaste versionen kan man göra det på Googles hemsida.


Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid