Homefront: The Revolution är en av de senaste speltitlarna att baseras på Cryteks avancerade Cryengine-motor, som får visa upp sig från sin bästa sida i 4K.

Grafik är inte allt och Homefront: The Revolution har mötts av undermåliga betyg sedan det lanserades tidigare i veckan. Detta dock främst på konsolversionerna och hur spelet står sig på PC är fortfarande lite oklart även om det faktiskt sägs vara en trevligare upplevelse. Med 4K-upplösning och ultra-inställningar är det samtidigt ett bra exempel på hur vacker grafik som grafikmotorn Cryengine kan leverera.

Lika imponerande som Unreal Engine och Frostbite?

På DSOGaming har man publicerat en mängd olika skärmdumpar från spelet med maxade grafikinställningar i 4K-upplösning och Cryengine visar prov på både häftiga ljuseffekter och högupplösta texturer. Fjärde generationen av Cryengine kommer att användas i flera stora titlar under året bland annat Star Citizen och Sniper: Ghost Warrior 3. Om det räcker för att mäta sig med grafikmotorer som Unreal Engine och Frostbite låter vi er själva svara på.

Skärmdumparna ovan är komprimerade till 1080p-upplösning men en samling okomprimerade 4K-skärmdumpar finns att ladda ner här (593M).

Grafik i spel
Hur viktigt tycker du att det är med bra grafik i ett PC-spel?
Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid