Call of Duty är en av de mest påkostade och högprofilerade spelserierna till PC och konsoler. Den 4 november är det dags för nästa kapitel i CoD-historien och inför den stundande lanseringen av Advanced Warfare laddar Activision med en färsk lanseringstrailer med Kevin Spacey och matchande Hollywood-effekter.

Med Advanced Warfare ska Activision och utvecklarna Sledghammer Games satsa på en färsk och rejält förbättrad grafikmotor. Ett grepp som troligtvis många suktat efter sedan Call of Duty-serien fått viss kritik för sin grafiska presentation i jämförelse med det mer tekniskt avancerade Battlefield.

Vi har redan tidigare fått förhandstittar på vad den nya grafikmotorn är kapabel att åstadkomma för effekter, både sett till visuella element men även fysikeffekter, animeringar och ljud. Det verkar onekligen som att CoD: Advanced Warfare kommer att höja ribban rejält mot sina föregångare vad gäller grafik och spelinlevelse. Vilket Activision givetvis vill slå sig på bröstet för och rullar ut en rejält påkostad lanseringstrailer två veckor innan spelet når butikshyllorna. En hollywood-liknande produktion med Kevin Spacey i huvudrollen visar högt ställda mål och nu hoppas vi bara att spelet levererar lika trevlig upplevelse när det lanseras till PC, Xbox One, Xbox 360, Playstation 4 och Playstation 3 den 4 november.

Relaterade artiklar:

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DretenMacAllan Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Johan
Medlem
Johan

Skulle inte vilja kalla detta för Call of Duty, det är inget annat än ett UT ripoff.
CoD är ett spel som skall hålla sig i nutid eller dåtid och inte i en framtid.

Hans Rönn
Medlem
Hans Rönn

[quote name=”MacAllan”]Skulle inte vilja kalla detta för Call of Duty, det är inget annat än ett UT ripoff.
CoD är ett spel som skall hålla sig i nutid eller dåtid och inte i en framtid.[/quote]

Håller med !