Den nya testsessionen i 3DMark, Time Spy, har nu lämnat beta och släppts i skarp form, med ett standardiserat test specifikt för DirectX 12-prestanda.

I år släpps fler och fler spel med stöd för DirectX 12, som effektivare låter spelmotorer dra nytta av resurserna i moderna grafikkort. Med DirectX 12 kommer också stöd för flera nya effekter och funktioner, och med sitt nya prestandatest vill Futuremark (i samarbete med AMD, Nvidia och Intel) låta spelare och testare använda en standardiserad plattform för att testa sin hårdvara inför DirectX 12 och jämföra kompatibla system med varandra.time_spy_screenshot

Det nya testet, kallat Time Spy, presenterades tidigare i år och har hittills funnits tillgängligt som betaversion. Nu lanseras testet i skarp form, som ett tillägg till den existerande 3DMark-testsviten. Den som vill lägga till testet till sin existerande 3DMark-licens får dock göra det till en avgift – det nuvarande priset är 5 euro, och när den nuvarande rabatten via Steam avslutas kommer priset öka till 10 euro.

Vi på Nordichardware kommer även arbeta in testet i vår egen grafiktestsvit – håll utkik efter det och andra DirectX 12-benchmarks i kommande grafikkortstester på hemsidan.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Subscribe
Notifiera vid
1 Comment
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Ghost^[Homie]
Ghost^[Homie]
7 Årtal sedan

Tjenare!

Det jag skriver nu är inte alls relaterat till texten.

Hur i helvete administrerar ni forumet igentligen??

https://www.nordichardware.se/forum/operativsystemprogramdrivrutiner/kop-korkort-pass-id-kort-ielts-steve-grailyahoo-com-2#p1299048

I länken ovan är det någon som försöker sälja FALSKA körkort och pass från hela världen.

Är detta verkligen ok undrar jag????

Om inte, varför finns det överhuvudtaget kvar på forumet, det postades för 3!!!!! Dagar sedan…

Är det bara jag, eller känns det som NH håller på att tappa greppet och dö Ut?

Vissa forum delar har inga nya inlägg på flera månader, så var det aldrig förr.

Riktigt jävla besviken är jag….

/Homie