Antec fortsätter att utöka sitt breda sortiment av datorchassi och senaste i raden är miditowermodellen Three Hundred Two som tar sikte på de konsumenter med striktare budget. Chassit ingår i företagets Gaming Series och kommer med rejäl kylning och en prislapp på runt 600 kronor.

Antec Three Hundred Two är ett relativt litet miditowerchassi som mäter 513 mm (H) x 229 mm (B) x 471 mm (D) och har en vikt på 6,9 kg. Chassit kommer med stöd för ATX, micro-ATX och Mini-ITX moderkort samt grafikkort med en länd på maximalt 318 mm. Processorkylaren får vara på sin höjd 170mm hög vilket kommer av det faktum att Antec vigt hela 3cm utrymme bakom moderkortsplattan för kabelhantering och en extra 120mm fläkt.

På tal om fläktar skeppas chassit med två fläktar ur TwoCool-serien, en 120mm i bakkant av chassit samt en 140mm i taket. Det finns dock plats för ytterligare 4 st. 120mm fläktar i de båda chassisidorna och frontpanelen. Three Hundred Two kommer med totalt 6 st. 3,5 tums platser för hårddiskar samt två mindre 2,5 tums platser (dedikerade) för mindre lagringsenheter som en SSD. Bland de övriga funktionerna hittar vi en frontpanel med dubbla USB 3.0 anslutningar samt in- och utgångar för högtalare och mic.

302

Antec menar att det rejäla utrymmet för kabelhantering, goda kylningsmöjligheter och ett attraktivt pris ska göra modellen intressant för de som bygger en speldator på budget men ändå inte vill tumma på funktion och design.

Antec kommer att börja skeppa Three Hundred Two inom en snar framtid och utan nätaggregat kommer chassit kosta knappt 600 kronor inklusive moms.

3022


1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
this Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
this
Medlem
this

Finns betydligt bättre chassin för det priset.. Corsair Carbide 300R känns betydligt mer intressant, sen vill man ju gärna ha svartlackerad insida 😉