Small preview image

Med sin nya Phenom II-familj har AMD återfått en hel del av sina forna glans hos entusiater och överklockare. Den nya 45nm arkitekturen har betydligt bättre överklockningspotential än de senaste generationerna av AMD-processorer och med extrem kylning har AMD slagit klockfrekvensvärldsrekord för fyrkärniga processorer. Toppmodellen Phenom II X4 955 Black Edition är för närvarande den bästa presterande processorn i AMDs arsenal men nu verkar det som att man likt Intel gått igenom sina processorer och plockat ut de absolut bästa för en ny Black Edition-serie.



Wallace Santos som är vd hos datorbyggaren Maingear har fått hem ett par nya processorer från AMD som går under namnet Phenom II X4 Black Edition TWKR. Den mystiska processorn kom i en stilren låda och heatspreadern är märkt endast med ”AMD Phenom II 42 – TWKR Black Edition”.



Det enda vi verkar veta i nuläget är att processorerna borde överklocka bättre än AMDs 955-modell och med tanke på Maingears inriktning lär det vara en av de vettigare datorbyggarna att skicka processorerna till. Förhoppningsvis får vi höra mer om överklockningspotentialen hos dessa CPU:er inom kort, samt mer detaljerad information om AMDs planer för dessa mystiska processorer.



Källa: Morley Digital

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid