Nyheter
video

Här är Nintendo Switch: En portabel spelkonsol med dockningsstation

har-ar-nintendo-switch-en-portabel-spelkonsol-med-dockningsstation

Moddare bygger dator i form av ett gigantiskt krypskyttegevär

Vi gillar kreativa moddningsprojekt, och det här är det kanske mest intressanta bidraget på länge: en dator byggd som ett .50-kalibrigt Barret-krypskyttegevär.
Tävla och vinn Battlefield 1

Tävla och vinn Battlefield 1 lagom till lanseringsdagen

Battlefield 1 lanseras officiellt den 21:e oktober och nu har du chansen att tävla om en egen kopia av årets kanske största spelsläpp.

Intel Kaby Lake i5-7600K överklockad till 5,1 gigahertz på luft

Ryktesmaskinen kring Intel Kaby Lake går på högvarv. Nu rapporterar kinesiska hemsidor att de har fått tag på exemplar av toppmodellerna och att dessa överklockar som riktiga kämpar.
Netgear Nighthawk X10

Netgears förbereder Nighthawk X10 med 802.11ad – “Världens snabbaste router”

Netgear förbereder Nighthawk X10 AD7200, företagets första modell med 802.11ad som utlovas bli marknadens snabbaste konsumentrouter.
Samsung CFG70

Samsung lanserar CFG70 – Två Quantum Dot-skärmar med Freesync

Beväpnade med böjda paneler och kvantpunktsteknik är Samsungs två senaste datorskärmar i CFG70-familjen på väg till butikshyllorna.

Kickass Torrents försvar: “Åklagas för ett brott som inte finns”

Kickass Torrents grundare Artem Vaulin sitter häktad i Polen och kan komma att utlämnas till amerikanska myndigheter. Nu ifrågasätter Vaulins advokat om brottet i fråga ens existerar.

Bildgalleri: Partnertillverkarnas Geforce GTX 1050 Ti-grafikkort

Nyligen dök det upp information om specifikationer, lanseringsdatum samt riktpris för Nvidias kommande GTX 1050 och GTX 1050 Ti. Här har vi samlat ett...

4 stycken Geforce Titan X slår världsrekord i 3DMark FireStrike

Den välkände överklockaren Vince "K|ngp|n" Lucido har slagit världsrekordet i 3DMark FireStrike Extreme. Han är den första som har lyckats få över 40 000 poäng,...

Geforce GTX 1050 Ti pris och lanseringsdatum läckta

Två grafikkort från Nvidia är precis runt hörnet. Den 25:e Oktober lanseras GTX 1050 och 1050 Ti. Redan nu har deras riktpris och versioner...

Nyheter

Sveriges största produkttester

Spel- och Tekniktuben

Sponsrat