Nordichardware Logo

Glömt användarnamn

Test: WD TV Live Hub - Både mediaspelare och lagringsplats

Multimedia

Skriven av Ulf Widlund

wdtv.hub

 TEST  WD TV Live Hub är en av de senaste alstren på en allt jämt växande marknad för stationära mediaspelare. Hårddisktillverkaren WD skeppar idag flest hårddiskar på marknaden och är inte sena att använda lagringstekniken i sina mediaspelare. WD TV Live Hub ska nämligen agera både mediaspelare och central lagringsplats för din digitala underhållning.

   

Test: Boxee Box vill vara mer än bara mediaspelare

Multimedia

Skriven av Ulf Widlund

boxee.litens TEST  Mediaspelaren Boxee Box var en stor snackis under hela 2010. Och när den landade i butikerna i slutet av året var hypen på topp och många handlare sålde slut på sina exemplar. Vilket också innebar att det också var lite problem att få fram ett testexemplar från D-link. När mediaspelaren kom fram satte vi den under lupp och här är resultatet.

   

Premiär för NHTV - videogenomgång av Corsair SP2500

Multimedia

Skriven av Jonas Klar

corsairsp2500 NHTV  Corsair verkar ständigt vara på jakt efter nya marknader att erövra och efter några år på nätaggregatsmarknaden har man gott och väl hävdat sig och har sedan ett tag tillbaka även haft ljudprodukter i form av gamingheadsets i sitt sortiment. Idag lanseras en produkt som är något helt nytt för företaget i form av ett stereosystem som lyssnar till namnet SP2500. Vi har haft privilegiet att testa systemet inför lansering, samtidigt som vi själva lanserar vår TV-satsning, NHTV.

   

AC Ryan Playon!HD mediaspelare - Inget för farmor

Multimedia

Skriven av Ulf Widlund

acryans TEST  På marknaden för mediapelare är konkurrensen hård. En i Sverige relativt ny aktör är AC Ryan som har fler olika mediaspelare i sitt sortiment. Här ska vi titta närmare på Playon!HD - en mediaspelare i litet format med en inbyggd hårddisk på 1 TB och med ett på pappret ganska gediget utbud av funktionalitet. 

   

Vi klämmer på D-Link Boxee Box

Multimedia

Skriven av Ulf Widlund

boxee013a ARTIKEL  I november lanserar D-link sin mediaspelare Boxee Box som har varit på gång sedan CES i Las Vegas i januari i år. Vid en pressträff på tisdagen fick den församlade medierna en förevisning av vad Boxee Box går för. Kanske kan D-Link ha en succé på gång, men nyckeln till framgång har till stor del överlämnats till användarcomunityt att ansvara för.

   

WD TV Live HD - Mediaspelare i miniformat

Multimedia

Skriven av Ulf Widlund

WD har utvecklat en kraftfull mediaspelare i miniformat som ska klara av de flesta ljud och videoformaten på marknaden. Vi undersöker hur WD TV Live HD presterar för att se om det är ett intressant tillbehör i vardagsrummet.
   

Cooler Master satsar på stilrena tillbehör med Choiix

Multimedia

Skriven av Anton Karmehed

Cooler Master satsar på att locka nya konsumenter med sitt "lifestyle" varumärke Choiix. Vi tog en pratstund med CM om deras nya produkter fick veta lite mer om märket som nu tar sig in på svenska marknaden.
   

Tritton AX Pro Precision Gaming Headset

Multimedia

Skriven av Andreas Galistel

Tritton är enormt stora bland gamers i Nordamerika. Deras hörlurar och tillbehör sätter standarden för många och vi har fått chansen att kika på deras flagskepp.
   

Vooni Internetradio

Multimedia

Skriven av Mattias Green

FM-radios har funnits på marknaden under mer än 60 år men på 2000-talet har den hederliga radiotekniken fått hjälp från Internet. Vi har testat om en kombinerad FM/Internet-radio kan ta radiolyssnandet till nya höjder.
   

Fujitsu Siemens SCALEO 1900 Home Server

Multimedia

Skriven av Anton Karmehed

Fujitsu Siemens är en av de PC-tillverkare som gett sig in på den intressanta Home Server-marknaden. Vi tittar närmare på en av de Home Servers som finns på marknaden och ser vad denna plattform öppnar för möjligheter.
   

Grupptest av hörlurar

Multimedia

Skriven av Andreas Galistel

Hörlurar har blivit en allt viktigare del av en datoranvändares uppsättning. För en spelare är det till och med en oerhört viktig komponent som ska erbjuda både bra ljud och mikrofon. I dagens test ska vi titta på hela sju stycken olika hörlurar av ganska varierande utformning.
   

MEIZU M6

Multimedia

Skriven av Anton Karmehed

MEIZU har släppt flera intressanta MP3-spelare de senaste åren och när man nu satsar på en ny flashbaserad spelare gör man det med sikte på iPod Nano. Hur klarar sig då M6 med sitt kompakta format och stora display.

   

FireDTV & FloppyDTV

Multimedia

Skriven av tokig

2006 är HTPC:ns år och vi passar därför på att ta en titt på en av marknadens hetaste TV-tuners: FireDTV. Med unikt stöd för betalkanaler i MCE05, välfungerande stöd för ComHem och hög byggkvalitet är dessa kort väl värda uppmärksamheten.
   

Creative SoundBlaster X-Fi Elite Pro

Multimedia

Skriven av tokig

Creative har äntligen lanserat sin nya X-Fi ljudkrets som är den första krets man utvecklat från grunden på många år. Vi har tittat närmare på flaggskeppet i Creatives X-Fi serie för att se vad den nya kretsen har att erbjuda.
   

MEIZU X2

Multimedia

Skriven av Fredrik K

Lagom till denna månadstävlings början kommer här en recension på förstapriset. En MP3-spelare från MEIZU som inte går av för hackor. Jag är ledsen om jag orsakat mer längtan tills den sista april då vinnarna delges, men det är sånt man får ta.
   

Sida 1 av 5

Våra köprekommendationerUndersökning

Vad har du för internetanslutning hemma?Resultat
Prenumerera pâ vârt nyhetsbrev
RSS Feed