Nordichardware Logo

Abit Fatal1ty AN9 32X - µGuru

Även om vi tagit upp µGuru i tidigare recensioner så är det fortfarande värt att nämna då det finns många inställningsmöjligheter som är mycket användbara. Programmet som följer med uppdateras regelbundet och det rekommenderas att besöka Abit:s hemsida för att kontrollera om det kommit uppdateringar. Bilden längst till vänster visar hur programmet ser ut när det startas och rullgardinsmenyn som är expanderad visar de olika profiler som är möjliga att välja. Bilden i mitten visar OC Guru där övervakning av spänningsnivåer samt även statistik över systemet, bl.a. hur många timmar som systemet varit igång. Till höger så får man en överblick över systemets fläktar och även de olika temperaturerna.


På ovanstående bilder ser vi de olika sensorer som vi kan välja att läsa av under körning och vilka gränsvärden som ska gälla innan programmet ska avge varningssignaler. Det är möjligt att ställa in gränsvärden för varje profil som finns vilket kan underlätta om man t.ex. ska överklocka och medvetet höjer spänningen som i sin tur genererar en högre temperatur.


Som vi nämnde tidigare så finns det möjlighet att via µGuru att stänga av de lysdioder som finns på moderkortet samt även välja olika mönster och ordning som de ska blinka. Det finns även möjlighet för den som så önskar att göra övriga inställingar i form av att visa temperaturer i Fahrenheit eller förändra uppdateringsintervallet som programmet ska läsa av de olika värdena för att minska belastningen på systemet.


Vi går vidare och testar prestandan i kortet.

Sida 9 av 14

Skriv en kommentar


Säkerhetskod
Byt kod

Våra köprekommendationer
Undersökning

Elektronikbranschen säger "Det har gått för långt" när det kommer till Copyswedes krav på lagringsavgifter, vad tycker du?


Resultat
RSS Feed