Nordichardware Logo


Intel presenterar mobilplattformen Clover Trail+ [MWC2013]

MWC2013

Skriven av Anton Karmehed

clovertrailIntel fortsätter sin satsning på mobila plattformar och Medfield som inte fått allt för stort utrymme på smartphonemarknaden kommer nu att ersättas av Clover Trail+. Intel gav oss en demonstration bakom låsta dörrar i Barcelona men vi fick åtminstone lite detaljer att bjuda på.

 

Samsung Homesync, mediacenter med Android [MWC2013]

MWC2013

Skriven av Anton Karmehed

samsunghomesyncSamsung har tagit Android-marknaden med storm genom inte minst sin Galaxy-familj av smartphones. Nu fortsätter satsningen genom introduktion av en Android-baserad mediacenter kallad Homesync. Ett mediacenter som både kan kommunicera och styras med din Samsung-telefon.

 

LG vill ta död på multifjärren, mobilen är mordvapen [MWC2013]

MWC2013

Skriven av Anton Karmehed

QremoteLG är en stor aktör inom både smartphone och TV-marknaden något man utnyttjar på flera sätt i sin produktutveckling. Förutom teknik för enheterna att kommunicera och dela information vill man nu även att vi ska kunna styra vår TV med telefonen genom QRemote.

   

Samsungs billigaste 4G-telefon - Galaxy Xpress [MWC2013]

MWC2013

Skriven av Anton Karmehed

galaxyxpressSamsung lanserade en ny instegsmodell på 4G-marknaden och nya modellen Galaxy Xpress ska locka konsumenter med en stor 4,5-tums skärm och klassisk Galaxy-inspirerad design. Men prislappen på närmare 4 000 kronor känns som i högsta laget när vi jämför med konkurrenterna.

 

Samsung presenterar budgetluren Galaxy Young [MWC2013]

MWC2013

Skriven av Anton Karmehed

youngSamsung passade på att presentera lite nya budget och mellanklasslurar på MWC2013 och vi kikade lite närmare på minstingen Young som påminner oss om en knubbig modell av Galaxy S III med betydligt lägre prislapp. Tyvärr inte låg nog för att motivera telefonens bantade specifikationer.

   

Sida 1 av 6

Våra köprekommendationer


Undersökning

Vad har du för internetanslutning hemma?Resultat
RSS Feed