Nordichardware Logo

Glömt användarnamn

Corsair H110 och H100i - Två kraftfulla vattenkylare

Kylning

Skriven av Marcus Heinemo

header_22

Två stora vattenkylare från Corsair har hittat in i testlabbet, den ena med fokus på rå prestanda och den andra med mer finesser. Vi kikar närmare på Corsair Hydro H110 och Hydro H100i för att se hur dessa två premiumkylare står sig mot varandra men också vänder sig mot två skilda målgrupper.

   

Arctic Accelero Hybrid testad - vattenkylning för grafikkort

Kylning

Skriven av Marcus Heinemo

header

För processorkylning finns det ett flertal tillverkare som säljer slutna vattenkylare. Letar du efter samma kylning till ditt grafikkort har det sett ganska mörkt ut tills Arctic styrde upp det hela. Vi tar en titt på deras vattenkylare Accelero Hybrid.

   

Prolimatech Genesis - Test

Kylning

Skriven av Emil Wadell

genesis2 TEST  Utvecklingen på kylarmarknaden fortsätter och från att vi sett den närmast revolutionerande användandet av värmeledningsrör och kopparbaser fortsätter tillverkarna att jobba vida med mer evolutionerande lösningar. Prolimatech Genesis är en av de kylare som försöker vara något mer än alla andra och vi har undersökt om dess något udda design är värd en investering.

   

Test: Vattenkylare från Corsair, CoolIT och Swiftech

Kylning

Skriven av Snowman89

vatteninled TEST  Tidigare här på Nordichardware så har vi mest testat luftkylare i prestandaskiktet. Idag kommer vi dock ta ett steg till och gräva ytterligare bland de olika kyllösningar och testa ett par nya kylare, som kombinerar hög prestanda med en skaplig prislapp och bra användarvänlighet. Men istället för luft är det vatten som agerar kylmedie, bland deltagarna hittar vi bland annat kylare från Corsair, CoolIT och Swiftech.

   

Accelero Xtreme 5870 vs. Thermalright Spitfire

Kylning

Skriven av Anton Karmehed

arc.spit2 TEST  Grafikkortskylare är något som många tar för givet. Varje kort vi köper är utrustad med en kylare från fabrik, men det betyder inte att standardmodellerna alltid är det bästa alternativet. Vi har tagit en närmare titt på två värstingmodeller från Thermalright och Arctic för att se hur de hanterar vårt testkort, AMD Radeon HD 5870.

   

Fyra kraftfulla processorkylare i jämförelse

Kylning

Skriven av Emil Wadell

Under de senaste 10 åren så har det kommit och gått många olika sorters kylare och tekniker. Man har provat allt från vanliga luftkylare till kompressorkylningar. Men pga att de mer avancerade kylningssätten kostar mer samt medför andra problem som kondens så har kylarindustrin valt att vidareutveckla de hederliga luftkylarna.

   

Zalman VF900-CU

Kylning

Skriven av Gustav Gager

Vi har kikat närmare på Zalmans senaste grafikkortskylare som lovar både effektiv kylning och låg ljudnivå även på kraftfulla kort. Kan Zalman fortsätta att leverera effektiva kyllösningar på en allt hetare marknad.
   

Heatpipe Fight: Asetek vs. Zalman

Kylning

Skriven av Robert K

Vi har tittat närmare på två färska kylflänsar med heatpipe teknik som båda har gemensamma mål, nå bra prestanda vid minsta möjliga ljudnivå. Asetek VapoChill Micro är nykomlingen som kämpar mot den erfarna Zalman CNPS9500-LED.
   

mCubed T-Balancer

Kylning

Skriven av Martin Nordén

Fläktkontrollers finns det en uppsjö av, vi har testat med mest avancerade och sofistikerade som finns på marknaden: T-Balancer ifrån mCubed. Med USB-stöd och insätllbara kurvor bådar det gott, men klarar fläktkontrollern att imponera på oss?
   

Vapochill Extreme Edition II

Kylning

Skriven av Peter Blom

Asetek har sina rötter i deras kompressorkylningar vid namn VapoChill. Man har nu lanserat en ny modell av deras kompletta VapoChill-system som ska ge både extrem kylprestanda, men även bibehålla användarvänligheten.
   

Asetek WaterChill CPU Power Kit

Kylning

Skriven av Robert Kihlberg

Asetek har ett brett utbud av vattenkylningsprodukter i sitt sortiment. Vi har låtit den svenska mästaren i överklockning ta en ordentlig titt på företagets värstingsystem, frågan är om det klarar trycket?
   

WhiteWater-Roundup

Kylning

Skriven av Martin Nordén

En recension på tre vattenblockskit med en gemensam nämnare: CPU-blockets design. Vi undersöker hur bra olika varianter av den klassiska WhiteWater-designen presterar. GPU- och chipsetblock granskas också!
   

Zalman Reserator 1

Kylning

Skriven av Martin Nordén

Idag ska vi lägga en högst intressant produkt under förstoringsglaset, Zalmans fläktlösa vattenkylning.
   

Koolance Exos-al

Kylning

Skriven av Martin Nordén

   

Förhandstitt: Zalman TNN500A

Kylning

Skriven av Martin Nordén

   

Sida 1 av 5

Våra köprekommendationerUndersökning

Vad har du för internetanslutning hemma?Resultat
Prenumerera pâ vârt nyhetsbrev
RSS Feed