Nordichardware Logo

Glömt användarnamn

Razer Boomslang 2100

Mot slutet av 1990-talet lanserades Razerserien. En serie möss som var helt tillägnad datorspelande individer där ute. Med en plåtlåda liknande en kakburk levererades en strömlinjeformad skapelse där knapparna var helt unika då de täckte halva längden av produkten.
Något som förvånade de flesta därute att var det att Kärna (skaparna av Razerserien) valde att använda sig av den föråldrade, stenåldersteknik med en muskula istället för dagens framåtgående teknik med optisk avläsning av underlaget.

Något som ökade Razerns chanser till framgång var anpassningen till både höger- och vänsterhänta användare. Kärna satsade stort på att få ut världens ledande spelmöss. Men något gick fel. Kvalitén var bitvis usel och försäljningen dalade med den. Produkterna var för dyra för den möda man hade med bristande material samt lösa delar. Företaget gick i konkurs några månader efter det att mössen släppts och fiaskot var givet.

Men nu är så Kärna tillbaka med en ny tappning av denna serie möss, denna gång med Terratec i ryggen. Razer Boomslang är alltså tillbaka och frågan är vad som hänt sen sist.

Sida 1 av 6

Skriv en kommentar


FORM_CAPTCHA
Byt kod

Våra köprekommendationerUndersökning

Vad har du för internetanslutning hemma?Resultat
Prenumerera pâ vârt nyhetsbrev
RSS Feed