Nordichardware Logo

Glömt användarnamn

KeySonic ACK-340BT multimedia tangentbord

 TEST  En avgörande faktor för en skön upplevelse med sin HTPC är en bra enhet att styra/kontrollera den med. Utbudet på marknaden är stort och det kan vara svårt att välja mellan alla alternativ som erbjuds. Vi försöker göra valet något lättare genom att titta närmare på en av de otaliga HTPC-tangentbord som finns på marknaden.

Det första valet står ofta mellan ett regelrätt tangentbord eller en för mediacenter anpassad fjärrkontroll. För den som vill göra annat på sin HTPC än att bara se på film med mera kan ett tangentbord vara den bästa lösningen. För att också slippa att ha en mus på soffbordet måste ett sådant tangentbord också ha någon inbyggd funktion – kula, joystick, touchpad eller liknande - som ersätter musen.

Utbudet är som sagt stort och i den här artikeln ska vi syna ett litet tangentbord av märket Keysonic i sömmarna, nämligen ACK-340BT.

Keysonic har ett relativt stort utbud av olika tangentbord men är inte så kända på den svenska marknaden varför det kan vara intressant att se vad en av deras produkter går för.

Tangentbordet har vi testat på en AMD (780G) baserad HTPC med både Windows XP och Windows 7(64). Låt testet ta sin början.

Toppen av sidan

Innehållsförteckning

  1. KeySonic ACK-340BT multimedia tangentbord - Du är här
  2. Tillbehör, specifikationer, design
  3. Installation gränssnitt
  4. Funktionalitet och användning
  5. Summering

Sida 1 av 5

Skriv en kommentar


FORM_CAPTCHA
Byt kod

Våra köprekommendationerUndersökning

Vad har du för internetanslutning hemma?Resultat
Prenumerera pâ vârt nyhetsbrev
RSS Feed