Nordichardware Logo


Mionix Castor - Uppdaterat test av Mionix mångsidiga gamingmus

Kringutrustning

Skriven av Johan Pettersson

castor award banner3

För några veckor sedan testade vi gamingmusen Castor från Svenska Mionix, en månsidig gamingmus som tyvärr led av problem med scrollhjulet. Vi fick ett nytt exemplar från Mionix för en runda två i Svenska musguiden. Har den svenska tillverkaren lyckats förbättra Castor?

   

Cherry MX-Board 6.0 - ett påkostat tangentbord med kvalitetskänslan i fokus

Kringutrustning

Skriven av Linus Sjölinder

mx board banner

Cherry tillverkar inte bara de populära mekaniska MX-brytarna på marknaden, utan även egna tangentbord. I våras testade vi MX-Board 3.0, och nu är det dags att kika närmare på den nya modellen MX-Board 6.0, som namnet till trots är mer än betydligt mer än en reviderad version av föregångaren.

   

Tangentbordsbonanza: Intervju med Stefan som bygger sina egna tangentbord

Kringutrustning

Skriven av Linus Sjölinder

custom keyboard banner 3

Idag kan du hitta tangentbord i alla möjliga former och utföranden ute i handeln, men tangentbordet är ett väldigt personligt tillbehör. Vill du vara säker på att tangentbordet du hamrar på dagligen verkligen passar ditt tycke och smak kan det därför vara en kul och lärorikt projekt att helt enkelt bygga det själv, vilket är precis vad Stefan Sundin har gjort.

   

Void Stereo, USB och Wireless - Vi testar tre nya gamingheadset från Corsair

Kringutrustning

Skriven av Anders Nilsson

void banner 2

Det är nu två år sedan vi testade Corsairs första Vengeance-headset i Svenska headsetguiden. Nu släpps en ny spännande serie med tre stycken headset i serien Void: det analoga Void Stereo, det USB-anslutna Void USB och det trådlösa Void Wireless, med ny design och nytt innanmäte.

   

Mionix Castor - Vi testar den svenskutvecklade musen som ska passa alla handstorlekar och grepp

Kringutrustning

Skriven av Johan Pettersson

castor award banner3

Mionix Castor är gamingmusen som ska passa alla handstorlekar och grepp, men är det möjligt att skapa en sådan mus och hur presterar den? Vi har självklart satt Mionix Castor under press för att ta reda på om den håller måttet.

   

Vi testar Roccat Nyth och Taito Control - Marknadens bästa MMO-mus samt en bångstyrig musmatta

Kringutrustning

Skriven av Johan Pettersson

roccat nyth banner award2

Har du svårt att hitta en MMO-mus som passar just dig och ditt grepp? Roccat Nyth är en modulär gamingråtta med utnytbara knappar och sidopaneler. Vi har testat den och musmattan Roccat Taito men smakar det så kostar det.

   

Vi testar Xtrfys första gamingmus XG-M2 tillsammans med NiP Teampad Lightning och Heat Gaming Mouse Pad

Kringutrustning

Skriven av Johan Pettersson

xg m2 banner2

Xtrfys första gamingmus XG-M2 står i startgroparna för lansering och kommer dyka upp på butikshyllorna inom kort. Vi har redan nu hårtestat den tillsammans med musmattorna Xtrfy NiP Teampad Lightning och Heat Gaming Mouse Pad.

   

Corsair Strafe och CM Storm Quick Fire XTi - test av två stilrena och bakbelysta gamingtangentbord

Kringutrustning

Skriven av Linus Sjölinder

strafe xti banner

Sommarlovet är över för den här gången och nya tangentbordsmodeller börjar hitta ut på marknaden. Vi har satt tänderna i både Corsair och CM Storms nya tangentbordsmodeller, Strafe och Quick Fire XTi. Två stilrena och fullstora tangentbord med Cherry MX-brytare.

   

De tre bästa gamingtangentborden för studenter - Linus lotsar dig genom djungeln

Kringutrustning

Skriven av Linus Sjölinder

Tangentbord geared for school 717Tangentbordet har alltid varit en livlina för datoranvändare och flitiga studenter är knappast undantag. Med uppsatser att skriva och spelsessioner att fördriva kvällarna med blir tangentbordet snarare ett av de viktigaste redskapen. Vi tog pulsen på vår studerande tangentbordsexpert Linus och bad honom lista de tre bästa tangentborden för studenten.

   

Bäst gamingheadset för studenten 2015 - Anders listar de bästa kapen

Kringutrustning

Skriven av Redaktionen

Headset geared for schoolHeadsets för gamers och spelare finns det gott om och att hitta rätt i djungeln är minst sagt en tuff uppgift. I Svenska headset-guiden leverar vår ljudexpert Anders rätt vägledning men i samband med skolstarten bad vi Anders förklara vad som är viktigt i ett prisvärt headset och vilka 3 modeller som lämpar sig bäst för studenten.

   

F.R.E.Q 9 och F.R.E.Q TE - vi testar Mad Catz senaste gamingheadset

Kringutrustning

Skriven av Anders Nilsson

mad catz banner

Två år efter Mad Catz första produkt i guiden så släpper Mad Catz två nya modeller i sin F.R.E.Q-serie med två olika inriktningar. F.R.E.Q 9 för den kräsne gamern på språng med trådlös bluetooth-koppling samt en mer budgetorienterad modell vid namn F.R.E.Q TE - häng med när vi granskar dessa närmare.

   

CS-special - Vi korar de tre bästa gamingmössen för Counter-Strike Global Offensive

Kringutrustning

Skriven av Johan Pettersson

cs_mus_banner_3

Trött på att missa alla flick shots när CT tar tillbaka bomb site? Då kanske det är dags att testa en ny mus. Vår musexpert Johan har hårdtestat över 30 möss för att ta reda på vilka som håller måttet för E-sportens mest krävande shooter, Counter-Strike Global Offensive.

   

Vi testar färgstarka Deathadder Chroma, Naga Epic Chroma samt musmattan Goliathus Speed Edition

Kringutrustning

Skriven av Johan Pettersson

razer_chroma_group_1_banner_award

De onekligen populära gamingmössen Razer Naga Epic och Deathadder har fått ny kostym med stöd för full RGB-belysning. Vi sätter de nya Chroma-mössen på prov i en stor Razer-special tillsammans med musmattan Goliathus Speed Edition där vi konstaterar att Razer verkligen börjat hitta rätt med sina tillbehör.

   

Novatouch TKL, Quick Fire Rapid-i, Strike Battle testade - Små kompakta gamingtangentbord

Kringutrustning

Skriven av Linus Sjölinder

xtrfy-func-qpad-banner

Gamingtangentbord är av många synonyma med stora, klumpiga och funktionsspäckade lösningar men det är långt ifrån hela sanningen. De mest kompakta gamingtangentborden grupperas i TKL-klassen och när vi firar 30-testade tangentbord i Svenska tangentbordsguiden är det med tre ultrakompakta modeller i testlabbet.

   

Vi testar Pebble Time - en enkel men rafinerad smart klocka

Kringutrustning

Skriven av Carl Holmberg

pebble_time_banner

En av marknadens mest populära smarta klockor har i år fått sin största uppdatering hittills, Pebble Time, med en ny design, uppfräschad hårdvara och en ny färgskärm. Vi har testat det senaste flaggskeppet från gräsrotsfinansierade Pebble.

   

Sida 1 av 7

Våra köprekommendationerUndersökning

Vad har du för internetanslutning hemma?Resultat
Prenumerera pâ vârt nyhetsbrev
RSS Feed