Nordichardware Logo

Glömt användarnamn

Samsung Gear S2 - vi testar Samsungs första runda smartklocka

Kringutrustning

Skriven av Carl Holmberg

gear s2 banner

Samsungs senaste klocka tar upp kampen mot de populära runda klockorna med Android Wear; med en rund OLED-panel och en skärmram du kan rotera för att styra klockan är Gear S2 Samsungs mest genomtänkta klocka hittills - men är Tizen tillräckligt moget som operativsystem?

   

Vi testar Logitech-mössen G302 och G303 - Lättviktare med snabba klick och kompetenta sensorer

Kringutrustning

Skriven av Johan Pettersson

logitech g30x banner

Logitechs senaste gamingmöss, Daedalus Apex och Daedalus Prime, kan vid första anblick se identiska ut men skillnaden sitter i små men viktiga detaljer. Vi har testat Logitech G302 och G303 för att reda ut vad de går för och såklart vilket av de två syskonen som är bäst.

   

Vi testar Corsair Scimitar - MMO-musen med justerbara mekaniska tumknappar

Kringutrustning

Skriven av Johan Pettersson

scimitar banner

Fullmatad med RGB-belysning, justerbara mekansika knappar och en välkänd sensor tar Corsair sikte på Razer Naga för att utmana den folkkära MMO-råttan om tronen i tumknapparnas rike. Men har Scimitar det som krävs för att krönas eller förblir den blott en prins?

   

Vi testar Huawei Watch - Android Wear när det är som bäst

Kringutrustning

Skriven av Carl Holmberg

huawei watch banner

Huawei slår på stora trumman med sin första smarta klocka med Android Wear - Huawei Watch är en påkostad utmanare till de populära premiumklockorna Motorola Moto 360 och LG Watch Urbane, med klassisk design och en vass OLED-panel. Vi har hårdtestat en av marknadens bästa smarta klockor!

   

Vi testar Qpad DX-20 - En ambidextriös gamingmus med superb sensor

Kringutrustning

Skriven av Johan Pettersson

qpad dx20 banner

När det gäller gamingmöss var det länge sedan något helt symmetriskt och spektakulärt nådde marknaden. Men med sin nya RGB-belysta spelmus DX-20 visar Qpad att de ambidextriösa mössen också har rätt till rå prestanda och förhållandevis hög byggkvalitet.

   

Vi testar välbyggda Turtle Beach Ear Force Stealth 450 och Roccat Kave XTD med surroundljud

Kringutrustning

Skriven av Anders Nilsson

roccat tbeach banner

Headsetguiden gör plats för två vitt skilda headset: Turtle Beach senaste trådlösa skapelse Stealth 450, med god byggkvalitet och löstagbar mikrofon, samt Roccats nya surroundheadset Kave XTD Analog med tre stycken element i vardera kåpa.

   

Musbonanza - Visa ditt sjukaste CS:GO-klipp och kamma hem spelprylar från Qpad

Kringutrustning

Skriven av Johan Pettersson

8k optical contest banner 2

En bra gamingmus är ett måste för alla som spelar tävlingsinriktade och prestationskrävande spel så som Counter-Strike: Global Offensive. Därför startar vi, som en naturlig del av vår musbonanza, en tävling i sammarbete med den svenska tillbehörstillverkaren Qpad.

   

Musbonanza - Hur stor skillnad gör din musmatta, och vilken ska du välja?

Kringutrustning

Skriven av Johan Pettersson

musmattortest banner

Valet av musmatta är viktigare än vad man tror men tyvärr något som nedprioriteras hos många datoranvändare. Hur fungerar egentligen en musmatta och varför är det viktig att välja rätt? Vår musexpert reder ut varför underlaget är så viktigt.

   

Musbonanza - Musmyter och en djupdykning i sensorer

Kringutrustning

Skriven av Johan Pettersson

sensorer banner

Det finns en hel del myter och förutfattande meningar om gamingmöss och sensorer. Vi drar igång musbonanza på Nordichardware med en artikel från vår musexpert Johan, som reder ut begreppen och granskar de moderna mussensorerna i sömmarna.

   

Skäm bort en gamer med en ny mus - Nordichardwares tre bästa julklappstips för datormöss

Kringutrustning

Skriven av Johan Pettersson

julklappstips mice

Ännu finns det tid att handla julklappar till en gamer som står dig nära, och få datortillbehör lämpar sig bättre än en ny spelmus. Nordichardwares egen musexpert och FPS-fantast Johan sammanfattar sina tre tips på möss du kan ge bort i julklapp i vinter.

   

Ge bort ett headset i jul - här är Nordichardwares välljudande julklappstips

Kringutrustning

Skriven av Redaktionen

julklappstips headset

När julstressen lägger sig och det är dags att ladda upp inför nyår är det hög tid att ta sig lite tid framför datorn och rensa huvudet från alla julsånger som spelats på repeat hela december. För ändamålet har vår ljudexpert Anders tagit fram tre tips på grymma headset du med fördel kan ge bort i julklapp.

   

Vi testar Apple Watch Sport - hur mycket smartklocka får du för 4 000 kronor?

Kringutrustning

Skriven av Carl Holmberg

apple watch banner

Med sin egen smarta klocka vill Apple erbjuda en förlängning till din Iphone, och nyckelorden man lockar med är design, simplicitet och apputbud. Vi har hårdtestat Apple Watch Sport i Svenska Wearables-guiden och undersökt hur mycket smartklocka du faktiskt får för 4 000 kronor och uppåt.

   

Vi testar Razer Mamba 2015 - En fullmatad trådlös gamingmus med ställbart klickmotstånd

Kringutrustning

Skriven av Johan Pettersson

mamba banner

Razer utmanar den trådlösa marknaden med en ny variant av den klassiska trådlösa gamingmusen Mamba. Mamba 2015 bjuder på en lasersensor med stöd för en upplösning upp till 16 000 DPI och ställbara brytare. Nya Mamba är fullmatad med maxade specifikationer i trådlöst utförande, men lämnar rejäla hål i plånboken.

   

Logitech G933 Artemis Spectrum - vi testar Logitechs senaste trådlösa gaming-headset

Kringutrustning

Skriven av Anders Nilsson

g933 banner award

Logitech G933 är en efterlängtad uppföljare till Logitechs populära trådlösa gamingheadset G930. Uppföljaren utlovas vara förbättrad på alla punkter, med bättre batteritid, räckvidd, element och komfort. Vi sätter det genast på prov i vårt testlabb!

   

Mionix Castor - Uppdaterat test av Mionix mångsidiga gamingmus

Kringutrustning

Skriven av Johan Pettersson

castor award banner3

För några veckor sedan testade vi gamingmusen Castor från Svenska Mionix, en månsidig gamingmus som tyvärr led av problem med scrollhjulet. Vi fick ett nytt exemplar från Mionix för en runda två i Svenska musguiden. Har den svenska tillverkaren lyckats förbättra Castor?

   

Sida 1 av 8

Våra köprekommendationerUndersökning

Vad har du för internetanslutning hemma?Resultat
Prenumerera pâ vârt nyhetsbrev
RSS Feed