Nordichardware Logo

Glömt användarnamn

Grafikkort

The Division Beta - Vi snabbtestar det efterlängtade och svenskutvecklade action-rollspelet

Grafikkort Recensioner

Skriven av Hamit Sen

The Division Banner

Malmöbaserade Ubisoft Massive betatestar det efterlängtade Tom Clancy's The Division över den sista helgen i januari. Med en planerad release den 8 mars är det inte långt kvar till den skarpa versionen, och tills dess prestandatestar vi betan för att ge dig en försmak av hur det faktiskt presterar.

   

XFX Radeon R9 380X DD Black Edition - vi testar AMD:s senaste prestandagrafikkort

Grafikkort Recensioner

Skriven av Hamit Sen, Carl Holmberg

R9 380X banner

Efter att årets lanseringar av grafikkort i stort sett är förbi gör AMD ett sista ryck och fyller ut ett tomrum på marknaden. Vi har tagit in en variant av Radeon R9 380X, som blir en kraftfullare storebror till mellanklasskortet R9 380, till testlabbet.

   

AMD Radeon R9 Nano - Ny prestandakung för ultrakompakta gamingdatorer

Grafikkort Recensioner

Skriven av Hamit Sen

nanobanner

För två veckor sen mjuklanserade AMD sitt senaste tillskott i Fiji-familjen , Radeon R9 Nano, och AMD utlovade mycket prestanda på liten yta. Följ med oss in i labbet när vi kikar närmare på det ultrakompakta Radeon R9 Nano som springer åttor kring konkurrenterna i storleksklassen, samtidigt som priset avskräcker.

   

Snabbast av de snabba - vi testar fem påkostade Geforce GTX 980 Ti-grafikkort

Grafikkort Recensioner

Skriven av Hamit Sen

980 ti banner

Nu när dammet lagt sig kring lanseringen av GTX 980 Ti passar vi på att uppdatera grafikkortsguiden med nya modeller av GTX 980 Ti från Asus, EVGA, Gigabyte, Inno3D och MSI - fem riktigt kraftfulla och påkostade grafikkort som brottas i prestandatoppen.

   

Geforce GTX 950 - Vi testar två instegskort från Asus och Gigabyte

Grafikkort Recensioner

Skriven av Hamit Sen

gtx_950_banner

Tidigare i år lanserade Nvidia mellanklasskortet GTX 960, ett grafikkort som är populärt bland datorbyggare och spelare. Med lanseringen av GTX 950 riktar sig Nvidia mot spelare som sitter kvar på Kepler-baserade GTX 650, och de som spelar på inbyggda grafikkort. Med MOBA-spelare i kiket tar vi en titt på GTX 950.

   

AMD Radeon R9 Fury - Vi testar Asus tolkning av AMD:s nya luftkylda prestandakort

Grafikkort Recensioner

Skriven av Carl Holmberg

fury_banner

AMD:s nya flaggskeppsgrafikkort Fury X är årets hittills största grafiknyhet, som makerar att AMD äntligen är med i leken och slåss om prestandatronen igen. Den här gången tar vi en titt på lillebror Fury, som tar Fiji-grafikkretsen till en lite mildare prissättning.

   

AMD R9 Fury X vs. Nvidia GTX 980 Ti - Årets grafikfajt i sex ronder!

Grafikkort Recensioner

Skriven av Carl Holmberg

GTX980TivsFuryX

Med sitt nya flaggskeppsgrafikkort Radeon R9 Fury X har AMD på allvar tagit upp kampen mot Nvidias nylanserade monsterkort Geforce GTX 980 Ti. Men vilket kort ska du välja? Vi ställer rött mot grönt i sex ronder i årets stora grafikkortskamp!

   

AMD Radeon R9 Fury X i test - Ett kompakt kraftpaketet för entusiaster

Grafikkort Recensioner

Skriven av Anton Karmehed, Carl Holmberg

Radeon_Fury_X_717

Radeon R9 Fury X är en av AMD:s viktigaste produktlanseringar på många år. Med sin rekordstora Fiji GPU, skräddarsydda vattenkylningslösning och superkompakta format är det ett entusiastkort som sticker ut från mallen. Med en dos revolutionerande HBM-grafikminne som hemligt vapen är Fury X sannerligen ett ursinnigt grafikkort.

   

Vi testar AMD Radeon R9 380 och 390X - gamla kort i ny kostym

Grafikkort Recensioner

Skriven av Carl Holmberg

r9_300_award_banner

I väntan på att AMD ska släppa lös sin nya Fiji-grafikkrets nästa vecka har vi huggit tag i två grafikkort ur den nya R9 300-serien. Mycket är sig likt om vi jämför med R9 200-serien, men på menyn står bland annat högre klockfrekvenser och dubbla mängden grafikminne.

   

AMD Radeon R9 Fury X - Vattenkylt grafikkortsmonster i videoförhandstitt

Grafikkort Recensioner

Skriven av Anton Karmehed

ForhandstittAMD Radeon R9 Fury X kommer att dyka upp på svenska butikshyllor inom en dryg vecka när vi också kommer att få berätta allt om det nya grafikkortets specifikationer och prestanda. I väntan på ett fullt tillkännagivande tar vi tillfället i akt och bjuder på en tidig förhandstitt av AMD:s nya flaggskepp, direkt från företagets pressevent i Tyskland.

   

Geforce GTX 980 Ti - Vi testar Nvidias nya flaggskepp för 4K-gaming

Grafikkort Recensioner

Skriven av Carl Holmberg

gtx_980_ti_banner

Nvidia har varit flitiga under det gångna året med att få ut sin Maxwell-arkitektur i flera prisklasser och ersätta den åldrande Kepler. Sist markerade det gröna laget revir i ultra-entusiastklassen med GM200-baserade Titan X, som nu till slut har fått en lite mer konsumentinriktad lillebror: Geforce GTX 980 Ti.

   

GTA V - Snabbtitt på grafikkortsprestanda i vackra Los Santos

Grafikkort Recensioner

Skriven av Anton Karmehed, Anders Nilsson

GTAV_grafikkortGrand Theft Auto V har skapat fler rubriker innan dess lansering än många spel gör under sin livstid. Nu har Rockstar äntligen lättat på skynket för PC-versionen av GTA V och med stora ord om optimeringar för PC och höga upplösningar beslutade vi oss för att ta en svängom i Los Santos med en handfull grafikkort för att se vilket grafikkortsläger som levererar bäst prestanda.

   

Nvidia Geforce GTX Titan X - Världens kraftfullaste GPU i stort test

Grafikkort Recensioner

Skriven av Carl Holmberg

gtx_titan_x_banner

Det är dags för Nvidia att täppa till den sista stora luckan i sitt sortiment med Maxwell-grafikkretsar, och den här gången är det det absoluta toppsegmentet som ska täckas. Vi har testat GTX Titan X, världens kraftfullaste grafikkort som riktas mot de användare vars plånbok inte sätter gränserna.

   

NordicHardware uppgraderar med 8-kärniga testsystem för grafikkortslanseringar 2015

Grafikkort Recensioner

Skriven av Anton Karmehed

GrafikmaskinerUnder 2015 väntar vi oss flera stora grafikkortslanseringar där både Nvidia och AMD väntas rulla ut riktiga monster till grafikkort och vi kommer under våren göra flera radikala förändringar i våra grafikkortstester för att ytterligare höja ribban för grafikkortstester. Först ut blir en rejäl upprustning av våra testsystem som nu är under full utveckling.

   

Fyra plånboksvänliga mellanklasskort intar Svenska Grafikkortsguiden

Grafikkort Recensioner

Skriven av Carl Holmberg

mainstream_roundup_2015-02-04_banner

Förra veckan lanserade Nvidia sina nya grafikkort i Geforce GTX 960-familjen, vilket åter fört strålkastarljuset till mellanklassen. Nu har vi satt fyra grafikkort från MSI, Powercolor, Gigabyte och Zotac på prov i testlabbet och utökat vår redan omfattande grafikkortsguide.

   

Sida 1 av 14

Våra köprekommendationerUndersökning

Vad har du för internetanslutning hemma?Resultat
Prenumerera pâ vârt nyhetsbrev
RSS Feed