Nordichardware Logo

Glömt användarnamn

Bloggar

Välkommen till NHWs Bloggare! Här är vi förbannade, glada, filosofiska, politiska eller allmänt tramsiga. Tyck till du också, om de aktuella ämnen vi tar upp!


(Vi vill utfärda en varning om att vis
sa ämnen kan handla om datorer och IT.)

Henrik Berntsson ( 3 objekt )

När det finns tid för bloggar så diskuterar jag gärna stort som smått inom hårdvaruvärlden men också på senare tid smartphones och mobil utveckling. Egna datorprojekt  är roligt men även diskussioner om större svängingar på marknaden är intressant. Utveckling och forskning ligger också varmt om hjärtat och jag tycker det är roligt att spekulera i vilken teknik vi kommer att se och använda i framtiden. 

Andreas Galistel ( 132 objekt )

Jag skriver om det mesta som rör datorer på ett eller annat sätt. Jag tycker om att bygga mina egna lösningar och därför blir det ofta Linux och öppen källkod. Min vetgiriget har också lett till intervjuer och artiklar med och om TV-spels- och datorhistoriens mest framstående personer och ämnen.


Anton Karmehed ( 21 objekt )

Det är inte alltid det lättaste att kliva ur rollen som objektiv skribent och chefredaktör, efter drygt 10 år här på NordicHardware har man helt enkelt fått sig en och annan arbetsskada. Men även om denna blogg kommer att behandla både teknik och NordicHardware-relaterade ämnen kommer det även blandas in mer personliga reflektioner och inlägg där jag hoppas att både Jag och Ni läsare kan få ventilera lite kring allt som händer i och runtom djungeln som är teknikmarknaden, givetvis även se glimtar bakom kulisserna på Sveriges bästa hårdvarusajt (Jag får vara partisk här! ;)).

Twitter: Antonkarmehed
Instagram: Antonkarmehed

Martin Lindskog ( 9 objekt )

Jag är en allmänt teknikintresserad civilingenjör som jobbar med elektronikdesign i rymdbranchen. Jag är intresserad av tekniken bakom datorsystem - pipelines och nanometer får mig att ticka. Jag vurmar även för användarvänlighet - ett system
skall designas med användaren i fokus. Jag skriver om tekniken och hårdvara, ett och annat elektronikprojekt och kanske även en del om tankar kring skiftet från det PC-centriska 90- och 00-talet till molnsynkronisering och bärbar datorkraft.

Ulf Widlund ( 6 objekt )

ulfbloggHar du någon gång känt dig dåligt behandlad som kund? Eller kanske suttit fast i en meningslös supportkö i evigheter? Eller kanske undrat över vad straffet för fildelning egentligen är? Har du svarat ja på någon av frågorna - välkommen till min blogg. Jag heter Ulf Widlund och är jurist, journalist och redaktör med juridik och IT som specialområden. Jag bor och arbetar i Stockholm och har varit verksam på NordicHardware sedan 2008.

Jacob Hugosson ( 6 objekt )

Hårdvara och teknik har alltid varit av stort intresse för mig, och jag började skriva om det som hobby för över 3 år sedan innan jag plockades upp av NordicHardware. Jag tillhör den udda ras som föredrar att skriva om mitt intresse, före att spela spel eller bedriva tiden med vad som ofta anses vara vanliga fritidssysslor. På min blogg täcker jag mina personliga åsikter om företag, produkter och industrin i sin helhet, samt skriver analyser om marknaden och vart jag tror att vi är på väg - i korthet allt som inte passar i vanlig nyhets-, eller artikelform. Välkommen in och trevlig läsning!

Våra köprekommendationerUndersökning

Vad har du för internetanslutning hemma?Resultat
Prenumerera pâ vârt nyhetsbrev
RSS Feed