Intel snöar in på dual-core
Från att man kört stenhårt på sin ”klockfrekvens är kung”-linje har nu Intel tvärvänt och lägger all sin energi på att utveckla och bredda sin dual-core satsning. Intel Developer Forum kommer med andra ord präglas av information kring Intels dual-core planer. Det verkar dock fortfarande vara oklart vilka och om några desktopmodeller kommer erbjuda både dubbla kärnor och HyperThreading-teknik.


Källa: The Inquirer


Intel ser dubbelt med hjälp av nVIDIA
Det är inte enbart Intels processorkärnor som kommer arbeta i par under det kommande IDF eventet. Tillsammans med nVIDIA kommer man nämligen visa upp det första SLI-kapabla nForce-moderkortet för Intel-plattformen.
Detta är ett samarbete vi varit medvetna om ett bra tag men nu blir det alltså första gången man visar upp sin Intel-kompatibla SLI-krets.


Källa: Firingsquad


LG planerar 5, 6 och 7Mpixel kameratelefoner under 2005
Samsung har sedan en tid tillbaka lanserat den första mobiltelefonen med integrerad 5Mpixel kamera men på LG är man inte sugen på att låta Samsung ligga i täten i detta sammanhang.
LG planerar därför att lansera inte bara en 5Mpixel telefon under 2005 utan även 6 och 7Mpixel modeller. Vi glömde kanske säga att detta endast gäller för den asiatiska marknaden?


Källa: Wirelessmoment

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments