nVIDIA SLI för hela slanten
Vi rapporterade tidigare idag om X-Bit Labs SLI-artikel. Nu har även Anandtech publicerat en massiv artikel där man även tittar närmare på flera olika SLI-kapabla moderkort. Här finns intressant information om både grafikkorten i ett SLI-system men med fokus på just moderkorten som det i dagsläget finns relativt få av. Även på Anandtech har man haft diverse problem med sina SLI-system och man bidrar även med lite installationstips till de som hoppar på SLI-tåget.


:: Läs hela Anandtechs SLI-artikel


nVIDIA följer i ATIs fotspår
Vi har under helgen varit och besökt TXG Gaming Festival i Texas, USA, där ATI passade på att visa upp ett X850 XT-baserat grafikkort med 512MB minne.
Man sade att kortet inte var ämnat för konsumentmarknaden i detta skede men det verkar vara nog för att nVIDIA ska se igenom sin produktlinje. Det kommande NV48-grafikkortet ska nämligen, enligt The Inquirer, inte vara något annat än ett GeForce 6800 Ultra med 512MB grafikminne.


Källa: The Inquirer


Microsoft ser i 64-bitar
Nu verkar det som att MS gör slag i saken för att få ut deras 64-bit produkter på marknaden. När vi säger produkter menar vi nämligen inte enbart det hett efterlängtade Windows XP 64-bit Edition utan även deras egna windowsapplikationer som ska portas till 64-bit.
På Microsoft-Watch har man fått tag på en roadmap för MS 64-bit satsning för deras applikationer som ger en vink om deras nuvarande och kommande 64-bit prioritering.


Källa: Microsoft-Watch

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid