Vår tredje månadstävling för året är i dagsläget i full gång och för er som väntar på resultat från marstävlingen kommer vi inom kort skicka ut ett meddelande till alla deltagare med fyra rätt för att fråga efter en motivering som kommer fälla avgörandet i tävlingen.



Men redan nu har alltså apriltävlingen dragit igång och det med buller och brak! Vår partner för denna månad är nämligen MP3-spelartillverkaren MEIZU som puttat in priser till ett sammanlagt värde av drygt 7100 kronor.
Som förstapris ligger deras splitter nya MP3-spelare MEIZU X2 Silver White 1GB Limited Edition som bland annat kommer med en tillhörande fjärrkontroll.


Som andra och tredjepriser har vi MEZIUs rosade E2-spelare i olika versioner och för den som vill veta mer om denna spelare kan nu läsa vår recension av MEIZU E2 här.
Även MEIZU X2 kommer inom kort recenseras här på NH så håll ögonen öppna!


Med andra ord är det en riktigt trevlig pott även i denna månadstävling som alltså precis dragit i gång. Så vill du vara med och ha chansen att vinna någon av dessa trevliga priser är det hög tid att slänga dig in i vår månadstävlingssida och svara på första veckofrågan!



För de som inte tidigare är bekanta med månadstävlingen rekommenderar vi att ni läser introduktionen noggrant på tävlingssidan men även granskar reglerna.


Vi återkommer vid senare tidpunkt med information om motiveringen för denna tävling.


Lycka till!
/Redaktionen

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments