Small preview image

Radeon X1000 är samlingsnamnet på den nya anstormning av grafikkort från ATI som alla baseras på R5xx-arkitekturen. Vi publicerade under gårdagen en komplett artikel/förhandstitt på denna grafikkortsfamilj och det fanns mycket att titta närmare på. De tre grafikkortsserierna Radeon X1800. X1600 och X1300 har alla sin plats på marknaden och det är inte bara förbättrad prestanda man tillför utan även flera nya intressanta features och tekniker. Vi tog upp det mesta i vår förhandstitt av X1000-serien men för dem som vill läsa flera intryck av Radeon X1K familjen har vi här samlat ett antal av de övriga recensioner/förhandstittar som dykt upp på Internet.




Vi kan även försäkra er om att vi redan jobbar på en uppföljningsartikel med fler prestandatester, bildkvalité jämförelser och överklockning som kommer publiceras så snart som möjligt. Håll helt enkelt utkik på NH för mer information om Radeon X1K-familjen.


Recensioner/förhandstittar av Radeon X1K:
:: NordicHardware :: Anandtech :: SweClockers :: Bjorn3D :: HardOCP :: The Tech Report :: Beyond3D :: ExtremeTech :: PC Perspective :: Hot Hardware :: Hardware Secrets :: Guru3D :: Hexus :: The Tech Lounge ::

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid