Small preview image

Fujitsu ska den 26 december lansera en ny bärbar dator i Japan som vad det verkar kommer att bli något utöver det vanliga. LifeBook N7010 som är datorns produktnamn är en 16-tums modell som med en upplösning på 1366×768 pixlar inte direkt låter som något utöver det vanliga. Men då har vi inte nämnt det faktum att N7010 faktiskt har två skärmar, Fujitsu har även tryckt in en liten 4-tums LCD touchdisplay som med en upplösning på 480×272 pixlar ska vara till hjälp vid navigering och programhantering.



LifeBook N7010 ser ut att vara något svulstig och det har en ganska enkel förklaring. För att man förutom tryckt in en extra LCD-display i datorn har Fujitsu även försett systemet med vattenkylning. Vi har inte fått några direkta detaljer kring hur detta vattenkylningssystem används, men datorns Core 2 Duo P8600 (2.4GHz) processor lär vara väl kyld.



När man tryckt in allt från vanliga prestandakomponenter till Blu-ray spelare och digital TV-tuner är det inte så konstigt att det blir lite trångt under skalet. Luftigare lär det bli i plånboken då priset på datorn väntas ligga på över 20 000 kronor. När och om LifeBook N7010 tar sig över Asien till Sverige är ännu oklart.



Källa: Akihabaranews.com

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid