Small preview image

För fjärde året i rad är det dags för det svenska mästerskapet i datorprestanda att slå upp portarna här på NordicHardware. Precis som tidigare år har vi återigen höjt ribban med finare priser och SMPC2005 stoltserar med ett sammanlagt vinstvärde på hela 75 000 kronor! Det är en ökning i vinstvärde på 34% sedan SMPC2004 som redan var hade ett mycket imponerande prisbord. Intresset för överklockning bara växer med vart år som går och det är något som tydligt återspeglas i Prestanda-SM. Prestanda-SM 2005 har flera likheter med tidigare mästerskap men det har även skett en hel del förändringar i regler som vi tidigare rapporterat om. Utöver dessa regeländringar och bytet till 3Dmark05 kommer vi inom kort presentera en helt ny kategori inom Prestanda-SM. Detta är mycket på allmän begäran och vi hoppas på en positiv utvärdering av denna kategori under Prestanda-SM 2005.



I vanlig ordning är det dock 3Dmark och Procentuell överklockning vi lägger fokus på och med tanke på de mycket fina resultat vi har sett inom speciellt 3Dmark de senaste månaderna i Sverige, med världsrekordhållaren Kinc i spetsen, ser årets SM otroligt lovande ut.



Vi hoppas på gott deltagande i Prestanda-SM 2005 och förutom den tredje kategorin vi kommer presentera inom en vecka kan det mycket väl dyka upp andra överraskningar för deltagarna i SMPC2005.


Vi rekommenderar alla att läsa igenom våra regler ordentligt och även testinstruktionerna så att det inte sker några misstag under era testsessioner som i värsta fall kan leda till en diskvalificering då mindre förändringar skett på flera områden.


Mer information vinster och dylikt i Prestanda-SM 2005 finns på den officiella Prestanda-SM 2005 sajten och här nedan är några direktlänkar:



Länkar:
Huvudsidan för mästerskapet och presentation av priser:
NordicHardware SMPC 2005


Introduktion till SM i datorprestanda 2005


Hall of Fame – Tidigare vinnare av SM i datorprestanda


Med detta hälsar vi alla välkomna till årets tävlingar och vi önskar alla deltagare lycka till!


Diskutera Prestanda-SM 2005 i forumet!


/Juryn
SMPC 2005

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid