Nordichardware Logo

Om NordicHardware

NordicHardware - 12 år inom datorhårdvara

NordicHardware är nu inne på sitt tolfte år som webbtidning kring datorhårdvara och har varit en av de ledande aktörerna på webben i Sverige. Tester, TV-reportage, nyheter, community, en stor datorbyggarskola samt att vara ledande media inom hårdvarunyheter i Sverige är den huvudsakliga inriktningen. NordicHardware är ett entusiastbaserat magazin där vi fokuserar på entusiaster men vårt material är konsumentvägledande med jämförande tester och artiklar om ny teknik. Vi gör Sveriges djupaste tester och utvecklar ständigt vår metod att testa datorrelaterade produkter.  NordicHardware bedriver varje år Svenska Mästerskapen i Datorprestanda och Överklockning, där vi korar Sveriges bästa överklockare med fina priser genom bland annat livesändningar över Internet. SM går in på sitt tionde event 2011. NordicHardware har två redaktioner, en engelsk och en svensk.

"Hängivna entusiaster som brinner för ny teknik och kulturen kring datorer"

Vi som driver NordicHardware är hängivna entusiaster som brinner för ny teknik och kulturen kring datorer och dess historia. Enligt vår uppfattning är vi den enda publikationen som sätter detta fokus framför allt annat. Det är idag nästan regel istället för undantag att aktörer sätter kommersiella intessen framför communityns bästa och för oss är det viktigt att vara de som håller entusiastfanan högst. Detta är en stolt tradition vi haft sedan starten för 12 år sedan och det tänker vi fortsätta med.

Redaktionen på NordicHardware.com drivs av Chefredaktör Andreas Galistel. Den svenska redaktionen drivs av Chefredaktör Anton Karmehed. NordicHardware har kontor i Halmstad och Malmö. NordicHardware finns också representerat i en mindre Stockholmsredaktion. NordicHardware ägs och drivs av grundaren Henrik Berntsson och Chefredaktören NordicHardware.se, Anton Karmehed. Företaget har sitt säte i Halmstad.

 

Testlabb
Carl E Holmberg

Testlabb
Anders Nilsson

Redaktör Allmänt
Robert Kihlberg

Redaktör Kylning
Marcus Heinemo

Bloggare
Martin Lindskog

Redaktör Smartphones
Felix Byström

Redaktör IT-juridik, Blogg
Ulf Widlund

Forumansvarig
Mattias Green

Sektionsansvarig Lagring
Gustav Gager, ämnesexpert

Sektionsansvarig Surfplattor & Laptops


Webbmaster
Gabriel Nyman

Chefredaktör NordicHardware.com
Andreas Galistel

Chefredaktör NordicHardware.se
Anton Karmehed

Grundare, Ordf.
Henrik Berntsson


Våra köprekommendationer
Undersökning

Elektronikbranschen säger "Det har gått för långt" när det kommer till Copyswedes krav på lagringsavgifter, vad tycker du?


Resultat
RSS Feed